Рятувальники знімали непритомну пенсіонерку з горища (ФОТО)

Інцидент трапився сьогодні ввечері на Млинівщині

Жінка, пораючись по господарству на горищі, раптово зомліла. Жінку помітила сусідка, яка і викликала чергову бригаду медиків. Лікарі самостійно не змогли спустити жінку донизу, тому і звернулися по допомогу до працівників Служби порятунку.

Сьогодні о 18:20 співробітники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Млинів надавали допомогу працівникам швидкої медичної допомоги по зняттю непритомної літньої жінки з горищного приміщення господарчої будівлі, що у селі Пугачівка Млинівського району.

Рятувальники діставшись горища, обережно перемістили потерпілу на медичні ноші та разом із медиками спустили її донизу. Увесь час старенька була без свідомості. Жінку каретою швидкої допомоги негайно було доставлено у Млинівську центральну районну лікарню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень