Рятувальники врятували четверо людей з автомобіля, який занесло у кювет (9 ФОТО)

Також надавали допомогу по розрізанню повалених дерев, що впали через негоду

Рівненські рятувальники спільно з правоохоронцями та дорожніми службами активно допомагали мешканцям області, що опинилися у скрутному становищі через негоду на Рівненщині.

Так, спецтехнікою ДСНС було відбуксировано та витягнуто з кюветів 12 автомобілів (з них дві машини за допомогою техніки шляховиків), з яких 8 вантажівок та 4 легковика.

Поблизу населеного пункту Рогачів Рівненського району з’їхав з дороги автомобіль ВАЗ 2106, в салоні якого перебувало четверо молодих людей. З них ніхто не постраждав. На автодорозі місцевого значення поблизу села Старий Кінь Рокитнівського району рятувальники надавали допомогу по витягуванню з кювету легкового автомобіля VOLVO.

В Рівному по вулиці Орлова перед центральним входом до технічного коледжу впало дерево, перекрило рух транспорту та частково пошкодило паркан приватного будинку. Звільняли проїжджу частину дороги за допомогою бензопил бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Дерево впало і в Здолбунівському районі, на місці працювали бійці 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.   

Ситуація на дорогах повністю контрольована. Затори відсутні. Жертв та постраждалих не має.

До надання допомоги задіяно 6 одиниць спецтехніки ДСНС та 32 чоловіки особового складу рятувальників.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень