Рятувальники у Радивилові витягли жінку з септика (ФОТО)

Старенька серйозних ушкоджень не отримала

Напередодні у Радивилові у власному господарстві в каналізаційний септик провалилася 80-річна жінка. Вже за дві хвилини рятувальники прибули на місце виклику, розповідає керівник прес-служби ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник:

З переповненого септика виглядала лише частина голови жінки. Бійці ДСНС оперативно за допомогою пожежної драбини-палки спустилися донизу та узявши потерпілу під руки дістали її на поверхню. Старенька була живою, але помітно було, що вона дуже змерзла. Рятувальники негайно перенесли врятовану до теплого приміщення та викликали швидку медичну допомогу, - розповів Дмитро Мельник.

Лікарі, оглянувши жінку, не виявили у неї жодних травмувань та ознак переохолодження. Згодом вдалося з’ясувати, що жінка ненароком наступила на каналізаційний септик, що був накритий шифером, який під вагою тіла зламався.

Крім того, напередодні рятувальників викликали у Рівному, де у багатоповерхівці на вулиці Кобзарській шестирічна дитина затисла руку у батареї опалення. Проте допомога рятувальників не знадобилася, бо малечу вже врятували медики швидкої допомоги. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень