Рятувальники та поліція розповіли деталі про пожежу в рівненському гуртожитку (ФОТО/ВІДЕО)

Через задимлення людей довелося евакуювати

Як повідомляє поліція охорони Рівного, отримавши виклик на лінію 102 о 15:15, наряд правоохоронців одразу вирушив на місце події.

До приїзду пожежників та карети швидкої медичної допомоги поліцейські виявили, що загоряння почалось із першого поверху і швидко почало поширюватись по всьому будинку.

Правоохоронці відразу почали евакуювати дітей та дорослих.

Одному з врятованих хлопців стало зле, тому до приїзду швидкої поліцейські намагались реанімувати дитину. На цей час життю хлопця нічого не загрожує, - кажуть правоохоронці.

Правоохоронці управління поліції охорони, які першими прибули на виклик

За повідомленням рятувальників, на місце пригоди було направлено чотири чергових відділення вогнеборців та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Нагадаємо, пожежа виникла в одній із квартир на першому поверсі.

Зважаючи,  що під’їзди будинку з’єднані прохідним коридором, дим заполонив відразу два підїзди з першого по п’яті поверхи. Тому вогнеборцям в апаратах захисту органів дихання та зору довелося рятувати та евакуйовувати мешканців одночасно з двох під’їздів. Роботу працівників ДСНС ускладнювало сильне задимлення, практично нульова видимість та складне планування будинку.

О 15:37 пожежу локалізовано, а о 16:18 повністю ліквідовано. Під час пожежі було врятовано 8 людей, з яких 3 дітей, а також виведено на свіже повітря ще 19 чоловік.

Загиблих внаслідок цієї події немає. Зважаючи на холодну пору року, усіх врятованих людей вогнеборці зігрівали у пожежних автомобілях. 

Експерти мають встановити причини виникнення вогню та підрахувати збитки.

 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень