Рятувальники Рівненщини вночі допомогали буксувати автомобілі швидкої допомоги

Також із замету діставали автобус із пасажирами

ДСНС у Рівненскій області оприлюднили добові дані щодо надання допомоги населенню області через складні погодні умови:

07.02.2017 16.50 автодорога Рівне-Городище-Староконстантинів (поблизу с.Бармаки.). Надання допомоги по буксируванню вантажного  автомобіля ДАФ нз причіпом , який перекрив рух по проїжджій частині дороги.

07.02.2017 18-02 автодорога Рівне-Луцьк-Устилуг (поблизу с.Городок Рівненського району). Надання допомоги по буксируванню автомобіля ВАЗ, на ускладненій ділянці дороги, внаслідок складних погодних умов, в якому перебувало 2 неповнолітніх дітей.

07.02.2017 23-46 м.Рівне, перехрестя вул.Г.Безручка – вул.Льонокомбінатівська.  Надання допомоги при ДТП автомобілю Мерседес МL, який з’їхав з автодороги та врізався в електроопору.

08.02.2017 01-30 с.Золочівка Демидівського району. Надання допомоги по буксирування зі снігових заметів автобуса марки Renault Дрейсер з 20 пасажирами та швидкої медичної допомоги з породіллею, яку автоцистерною доставлено в Демидівську ЦРЛ.

08.02.2017 01-40 поблизу с.Сопачів Володимирецького району. Надання допомоги по буксирування зі снігових заметів автомобіля швидкої медичної допомоги, який рухався на виклик в с.Діброва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень