Рятувальники провели навчання на ХАЕС (ФОТО)

Відпрацьовували гасіння умовної пожежі

У четвер на території Хмельницької АЕС відбулося тактико-спеціальне навчання по гасінню умовної пожежі у реакторному відділенні енергоблоку № 1.

За легендою навчань, внаслідок короткого замкнення кабелю живлення насосу сталося загоряння мастила в одному з приміщень та відбулося розповсюдження вогню на оливобак з подальшою розгерметизацією.

Так, під час навчання відпрацювали порядок дій особового складу в зоні іонізуючого опромінення під час гасіння пожеж в електрообладнанні під напругою. Налагодили взаємодію пожежно-рятувального підрозділу з адміністрацією та оперативним персоналом ХАЕС та іншими спецслужбами при ліквідації пожеж в умовах радіаційного забруднення.

Загалом у навчанні взяли участь 47 рятувальників на 9 одиницях основної та спеціальної техніки.

 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень