Рятувальники підняли з колодязя чоловіка (ФОТО)

У потерпілого були численні травми

13 серпня о 16:57 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення, що в с. Бортниця (хутір «Лебедянка») Дубенського району в колодязь впала людина. Води в колодязі не було.

По прибуттю співробітники ДСНС з'ясували, що в закинутому майже 40-метровому колодязі перебуває чоловік.

Одягнувши апарат захисту органів дихання, до потерпілого по рятувальній мотузці спустився старший прапорщик служби цивільного захисту Віталій Прокопюк.

Оглянувши чоловіка, рятувальник виявив у нього переломи кінцівок та інші небезпечні травми. Діяти слід було вкрай уважно, щоб не завдати потерпілому додаткових травм. Заспокоївши чоловіка, рятувальник обережно надягнув на нього пожежний пояс з мотузкою. Після цього співробітники ДСНСпідняли чоловіка на поверхню та передали лікарям швидкої допомоги, які негайно доправили його в медичний заклад.

По завершенню рятувальної операції, співробітники Держслужби з НС виявили поруч ще два закинуті колодязя. Щоб запобігти подібним нещасним випадкам, рятувальники огородили стрічкою небезпечну територію та повідомили про це місцеву владу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень