Рятувальники ліквідували «пожежу» у рівненському супермаркеті «під музику» (ВІДЕО/ФОТО)

Відео про тактико-спеціальні навчання змонтували під запальний фон

27 вересня співробітники 3-го Державного пожежно-рятувального загону та оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання на базі супермаркету «Сільпо», розташованому на вулиці Київській у місті Рівне.

Метою навчань було

відпрацювання проведення евакуації відвідувачів персоналом закладу,

підвищення оперативно-тактичних навичок рятувальників,

а також ліквідація складних пожеж на об'єктах з масовим перебуванням людей.

[media=127023][media=127022]

За тактичним задумом навчань, внаслідок короткого замикання електропроводки на даху супермаркета сталася пожежа.

Адміністрація та персонал об’єкту повідомили про пожежу за телефоном «101», а також провели евакуацію людей із приміщень.

На момент прибуття першого пожежно-рятувального відділення площа пожежі становила 100 кв. м, всередині будівлі та на даху залишилося 2 працівники, які не змогли самостійно залишити небезпечну зону через сильне задимлення. Черговими караулами в першу чергу організували пошук людей, які залишились "відрізаними" від шляхів евакуації, після чого приступили до гасіння умовної пожежі.

Також із черговим персоналом торговельного закладу, бригадою швидкої медичної допомоги провели навчання з домедичної підготовки, а рятувальники практично продемонстрували, як правильно користуватися вогнегасниками на тренажері «EGERIA».

[media=127021][media=127020][media=127019]

Від Головного управління ДСНС області залучили 30 осіб особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень