Рятувальники краном дістали з квартири чоловіка вагою 250 кілограмів

Операцію провели французькі рятувальники

53-річний мешканець містечка на півдні Франції важить 250 кг і понад рік не виходив зі свої квартири, бо не може ходити. Коли його потрібно було відвезти до лікарні, викликали рятувальників, - пише rmf.fm.

Французькі ЗМІ повідомляють про незвичну акцію пожежників, завданням яких було евакуювати чоловіка, який не міг вийти з власної квартири. 53-річний Ален Панаб'єр погано почувався і не міг рухатися, можливо, після перелому ноги. З дому не виходив більше року.

Операція з визволення була ризикованою та складною з точки зору логістики: квартира чоловіка розташована на третьому поверсі будинку на надзвичайно вузькій вулиці.

В акції взяли участь близько 50 осіб. Залучили поліцейських, пожежників та медичну бригаду.

 

На щастя, все закінчилося добре - після годин підготовки рятувальники вивезли чоловіка з квартири за допомогою крана. Його помістили на спеціальну платформу. Під час операції фасад будівлі був зруйнований, але ніхто не постраждав. Щоб не ризикувати, сусідів попросили тимчасово покинути свої квартири на час операції.

Панаб'єра перевезли до лікарні. На нього чекають тижні лікування та реабілітації, щоб повернутися у форму і мати можливість пересуватися. Через дуже велику вагу і нерухомість у нього чимало проблем зі здоров’ям.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень