«Рух заради здоров’я» відбувся у Дубно

Черговий тур фестивалю «Рух заради здоров’я» відбувся у «Дубенському будинку-інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів».

Працівники «ОЦФЗН «Спорт для всіх» вкотре забезпечили організацію та проведення фестивалю, запропонувавши для учасників спортивні конкурси «Кільця», «Джерело», «Хокей», «Баскетбол», «Теніс» та «Фітбол».

Після урочистої церемонії відкриття змагань, підопічні з нетерпінням чекали на початок спортивних естафет. Маючи певний досвід з попередніх років проведення подібних змагань, учасники активно та завзято взялися вправлятися зі спортивним інвентарем. Хороший настрій та позитивні емоції допомагали їм проходити усі дистанції швидко та без порушень. Невимушена атмосфера спортивного завзяття панувала на спортивному майданчику, додаючи безліч вражень як підопічним, так і працівникам закладу. Вони, у свою чергу, всіляко підтримували учасників, а в окремих моментах надавали практичну допомогу.

Зрештою, переможених у конкурсах не було і нагороди отримали всі. Учасникам змагань дісталися дипломи від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, а керівництво установи вручило їм солодкі подарунки.

Наступний тур фестивалю відбудеться в  «Тучинському геріатричному пансіонаті».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень