Рубали дуб, втікали від поліції, застрягли у болоті – пригоди в рівненських лісах (ФОТО)

На Рівненщині виявлено незаконну порубку ділової деревини дуба

У ході спільного відпрацювання працівників Новоставського лісництва Клеванського лісгоспу та поліцейських Рівненського районного відділення поліції учора, 11 листопада, «на гарячому» застали зловмисників, які різали ділову деревину.

Близько 19 години у лісовому масиві поблизу села Мочулки було помічено чотирьох невідомих осіб, які зрізали два дерева породи дуб. Розрізавши їх на метрові колоди, чоловіки завантажили їх до автомобіля «УАЗ».

Однак, помітивши працівників лісгоспу та правоохоронців, зловмисники почали втікати на авто, при цьому по дорозі викидаючи колоди на землю. Невдовзі транспортний засіб застряг у болоті, тож усі четверо вискочили із салону і втекли у ліс.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, автомобіль вилучила та помістила на територію відділення поліції. Зрізану ділову деревину об’ємом 0,7 кубів передали на зберігання до Клеванського лісгоспу.

За цим фактом незаконної порубки відкрито кримінальне провадження, - повідомляють в відділі комунікації поліції Рівненської області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень