«Розумні» зупинки у Рівному вже з табло й зарядками для телефонів. Коли запрацюють? (ФОТО)

Такі зупинки розташовані на Театральній площі.

Днями на них розмістили табло, а також  підключили  вай-фай та електроенергію. Тож тут уже можна користуватися інтернетом та підзаряджати мобільні телефони.

Про те, коли «розумні» зупинки почнуть працювати на повну – розповідає начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк:

Зараз відбувається налаштування всієї системи. Буквально найближчими днями система запрацює у повному обсязі. Офіційний запуск відбудеться наступного тижня. Система налагоджується, тому можливі збої. Прошу витримки. Впродовж тижня вся система буде відлагоджена  і буде працювати, як слід.

Віталій Миронюк також зазначив, що через те, що нещодавно відбувся конкурс на здійснення міських пасажирських перевезень, автобуси, які виставлені були на конкурс, не змушували обладнувати системою gps-навігації, бо не знали, котрі з них конкурс виграють. Тож переможцям конкурсу дали час – до 15 жовтня – на обладнання автобусів навігаторами. Тому на початку роботи «розумних» зупинок можлива ситуація, коли на табло буде інформація про те, що, приміром, автобус по маршруту прибуде через 5 хвилин, а в цей час уже до зупинки під’їжджатиме «маршрутка» по цьому ж маршруту, яка не обладнана gps, тому інформація про неї на табло не відображатиметься. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень