У Рівному впіймали парубків, які розписували стіни рекламою наркотиків

Сьогодні вночі

За інформацією патрульної поліції Рівненщини, двох парубків, які близько 1 години ночі розфарбовували стіни на вулиці Соборній в районі ремзаводу, помітив небайдужий чоловік. І повідомив про них поліцію. 

Патрульні за описом чоловіка знайшли парубків на розі вулиць Коцюбинського та Соборної. Ті спробували втекти, коли побачили поліцію. Але їх затримали. 

В одного з парубків - 22-річного - знайшли поліетиленовий пакет з білим порошком.

 

Викликали слідчих. І вже ті знайшли у розписувачів стін 10 поліетиленових пакетів із зеленою речовиною та 4 пакети з жовтими таблетками ( так виглядають наркотики "екстазі").

Поліція підозрює, що парубки писали на стінах інтернет-адреси, за якими можна замовити наркотики, і робили їх закладки. 

За цим фактом розпочали досудове розслідування за ч.1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Цією статтею передбачене покарання 

штраф від 850 до 1700 грн або до 2 років виправних робіт, або арешт до півроку, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

Начальник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук прокоментував це затримання у Фейсбуці так:

Serhii Merchuk 57 хв · При нагоді коли побачите хлопчиків, які вночі розмальовують стіни незрозумілими написами, з великою ймовірністю це - ті всіма ненависні МУДАКИ, розповсюджувачі реклами наркотиків, яка всіх так злить і губить молодих людей, телефонуйте 102, як це зробили вчора порядні громадяни і в комплексі вийшов чудовий результат!


P.S.
"На кармані" були не тільки фарби, а й багато закладок!

Нагадаємо, що ми писали, що розповсюджувачі наркотиків лишали на стінах графіті - написи з телеграм-адресами, за якими можна замовити наркотики. 

А заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська розповідала, що і за скільки продають поширювачі наркотиків, за адресами у месенджері "Телеграм", вказаними на стінах будівель.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Наркотики
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень