Розплідник на Радіозаводі не зносять... через собак

Про них у судовому рішенні – ні слова

Розплідник собак на Радіозаводі не можуть просто знести.

Проблема у тому, що в рішенні Рівненського міськсуду, який ще 5 березня зобов’язав бізнесмена Юрія Бойка «звільнити самовільно зайняту земельну ділянку на вул. Д.Галицького, 25 шляхом знесення розплідника собак», немає жодного слова про самих собак.

Ситуацію коментує начальник міського відділу державної виконавчої служби Павло Якобчук:

Ми маємо проблему, що от в нас є рішення, яке зобов’язує знести розплідник (де про собак нічого не згадано), а знісши  розплідник, ми виявляємо майно. Собаки – це також майно і як виконавча служба ми повинні забезпечити збереження цього майна. 

 

Розмістити їх десь немає можливості – жодна установа, жоден розплідник в Україні не має бажання взяти цих собак до себе. Усі мотивують тим, що повністю заповнені.

За словами начальника ДВС, знести вольєри виконавча служба готова у будь-який момент. Однак тільки у тому випадку, якщо підшукають для 380 тибетських мастифів нове місце, а також знайдуть фахівця, який погодиться знерухомити тварин.

Ми повинні враховувати моменти, які можуть виникнути у майбутньому. Ми не вчиняємо кардинальних дій, бо якщо собаки вийдуть за межі розплідника – можуть наробити біди, - наголосив Павло Якобчук.

Між іншим, нині на розгляді у суді перебуває подання держвиконавця про обмеження боржнику (Юрію Бойку) у праві виїзду за кордон.

Наші новини у Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень