Російського диверсанта зв'язали в потязі «Укрзалізниці» (ФОТО)

Його віддали дубенським правоохоронцям

У 6-му поїзді,  вагоні номер 7, пасажири спільно з залізничниками затримали диверсанта, повідомляє УЗ. 

Його викрили через необачну спробу почати агітацію за «русский мир» та проти «бендерівців». Не зорієнтувавшись, пасажир робив це на Львівщині. 

Всі пасажири «УЗ» знають, наскільки уважними до проблем людей є провідники. Якщо в купе хтось відкриває зіпсовану консерву, провідник обов’язково допоможе її знешкодити та викинути. З диверсійною консервою сталося те саме, адже в наших провідників залізні нерви 

Пасажира, який порушував правила проїзду в умовах військового стану затримали, знешкодили і передали правоохоронцям в Дубно. 

 «Укрзалізниця» від початку воєнного стану дотримується пріорититету безпеки пасажирів. Інформаційної безпеки це теж стосується.

Будь ласка, якщо в потягах ви бачите подозрілу поведінку людей - звертайтесь до провідників поїзду. Вони знають, що робити – і з консервами і з диверсантами, - резюмує «Укрзалізниця». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень