Росія перекрила газ

Зупинка поставок блакитного пального триватиме, поки "Нафтогаз" не заплатить

За повідомленням голови правління Газпрому Олексія Міллера - відсьогодні поставки російського газу в Україну припиняються, оскільки закінчилася передоплата, а нових грошей не надходило.

Сьогодні станом на 10:00 ранку "Нафтогаз України" вибрав раніше передплачені обсяги російського газу. Нової передоплати не надходило. Заявки на постачання газу від "Нафтогазу України" немає. Таким чином, постачання припиняються до надходження від української компанії нових платежів, - каже Міллер.

Голова Газпрому зазначає, що відмова від закупівлі російського газу створює серйозні ризики для надійного транзиту газу до Європи. Раніше глава Міненерго України Володимир Демчишин заявив, що не бачить необхідності в здійсненні передоплати Газпрому за поставки газу до кінця четвертого кварталу 2015 року, оскільки Україна має достатні запаси газу у своїх сховищах, а також сподівається на зниження ціни на російський газ у першому кварталі 2016 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень