Росія збудує залізничну дорогу в обхід України за 55 мільярдів

Щоб по дорозі на південь Росії не перетинати Україну

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав розпорядження уряду про будівництво ділянки залізниці Журавка - Міллерово в обхід України. Про це заявив сам глава кабміну на нараді зі своїми заступниками.

- Підписано розпорядження про порядок будівництва залізниці на ділянці Журавка - Міллерово. Це те відгалуження, яке створюється для того, щоб минути територію України. Ця нова гілка пройде по території Воронезької області в Ростовську область .

Раніше повідомлялося, що будівництво залізничного обходу, який дозволить поїздам слідувати на південь Росії, не перетинаючи територію України, буде завершено до 2018-2017 рр. Мова йде про будівництво дороги між станцією Журавка і станцією Міллерово. Вартість усього проекту - близько 55 млрд рублів.

Поки ж поїздам, що їдуть на південь Росії, доводиться перетинати територію України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень