Рок-пісні у виконанні оркестру «RESONANCE» цієї п’ятниці у Рівному

Отримай знижку 50% на другий квиток

Оркестр «Résonance» є унікальною групою музикантів, зовсім не схожою на всі інші. Поки інші команди створюють шоу і вигадують нові спецефекти, вони залишаються анахоретами, які давно втекли від цивілізації, щоб займатися улюбленою справою - музикою.

За словами групи, вони б і далі з задоволенням жили в самоті, але... Перешкодила одна знаменна подія - вихід нового альбому під назвою «Ультрафіолет», записаного під звуки дров, що тріскають у каміні, і дощу за вікном. І для оркестру це повинно стати новою ерою своєї власної музики.

Музиканти команди «Résonance» є викладачами консерваторій та заслуженими діячами мистецтв. Раніше вони у складі колективів оперних театрів і філармоній гастролювали по всьому світу, а тепер створюють унікальну музику.

Репертуар «Résonance» - не просто рок-пісні, це музична скарбниця людства. Рівнянам запропонують новий, незамилений погляд на саму суть улюблених композицій. Під час концерту рівняни зможуть оцінити професійний підхід, благородність альтів, шарм віолончелей, багатство скрипок, могутність контрабаса і рок-н-рольну свободу барабанів.

Прикметно, що цього разу concert.ua пропонує чудову можливість отримати знижку 50% на другий квиток. Оберіть на схемі 2 квитки однієї вартості і знижка застосується автоматично.

 

Концерт відбудеться 12 жовтня о 19 годині у Рівненському обласному академічному українському музично-драматичному театрі.  

Квитки можна придбати тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень