Родинам військових придбають 22 квартири

Мова іде пор житло для сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів АТО

На Рівненщину надійшли кошти на житло для сімей загиблих військовослужбовців та інвалідам АТО. Гроші в сумі майже 15,5 мільйонів поступили на спецрахунки банківських установ.  Їх використають на придбання 22 квартир.

Впродовж наступного року родини загиблих військових та інваліди І-ІІ групи з числа бійців АТО зможуть самостійно обрати найбільш прийнятне для них житло та купити його за рахунок грошової компенсації, наданої державою.

Цього року Уряд змінив механізм забезпечення житлом сімей загиблих в АТО та інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців. Тепер вони на власний розсуд розпоряджатимуться грошима і самі вирішуватимуть, як покращити свої житлові умови. Такий механізм дасть можливість уникнути незадоволення житлом, придбаним владою, - розповів заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Нагадаємо, торік за державні кошти органам влади вдалося закупити 31 квартиру для родин загиблих та інвалідів АТО, а також військовослужбовцю з Рівного, який втратив функціональні можливості нижньої кінцівки під час АТО. Крім того, цього року придбали квартиру бійцю з Рокитнівщини, який також став інвалідом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень