Родина у Дубні побудувала незаконний бізнес

Підприємець може опинитися за гратами та термін до 6 років

Правоохоронці провели сім обшуків і припинили протиправну діяльність підприємця у Дубні.

Як можна зрозуміти, чоловік займався незаконною ретрансляцією телеканалів у кабельних мережах. Відділ комунікації Нацполіції Рівненщини говорить про це так:

49-річний підприємець разом із 47-річною дружиною, головним бухгалтером, розгорнули діяльність всупереч Закону України «Про авторське право і суміжні права» з метою отримання прибутку на території міста Дубно.

 

Зловмисники надавали послуги з ретрансляції телеканалів у кабельну мережу серед яких відтворювалися канали, права на які їм не належать, однак жодних договорів, на підставі яких були б надані права на розповсюдження телеканалів, не укладалося.

Кіберполіція під час обшуків вилучили три аналогові станції, десять модуляторів, п’ять тюнерів, системний блок, оптичні диски, пристрій для вимірювання ТВ сигналу та чотири конвертери.
[media=89479]

Нині триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення авторського права і суміжних прав за частиною 3 статті 176 Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у виді штрафу від 34 тисяч до 51 тисячі гривень або позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень