Родичі Героїв з Рівного зустрілись з Президентом

Як відомо, не всі близькі загиблих погодились на зустріч

Родичі Героїв Небесної Сотні з Рівного зустрілися із Президентом Петром Порошенком.

На зустрічі були присутні сім’ї Героїв з усієї України. Родичі звернулися до гаранта зі своїми проблемами. Так, дружина Героя Валерія Опанасюка Вікторія попросила Президента посприяти у вирішенні проблеми законодавчого характеру – її діти позбавлені права на призначення пенсії у зв’язку із втратою годувальника через те, що Валерій на той час не мав достатнього офіційного трудового стажу.

Після зустрічі діти, дружини та батьки Героїв поклали квіти та лампадки до пам’ятного Хреста на Алеї Героїв Небесної сотні, що розташований на місці масового розстрілу 20 лютого учасників протестів на вулиці Інститутській.

Після цього члени родин Героїв взяли участь у панахиді за загиблими - повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Як відомо, не всі родичі загиблих майданівців погодились на зустріч з Петром Порошенком. Так, в мережі набирає перегляди запис сина Героя Небесної Сотні до Петра Порошенка. Син Петра Гаджі, Костянтин Гаджа, нагадав Президенту, що він несе персональну відповідальність за розслідування вбивств на Майдані.

Костянтин Гаджа розмістив свій відеозапис на YouTube
<

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень