Роботодавцям виплатили 100 мільйонів гривень допомоги за час карантину

По безробіттю

За час карантину з березня по серпень 2020 року допомогу по частковому безробіттю отримали майже 7,5 тисяч роботодавців, у тому числі 6 тисяч ФОПів.

Загальна сума профінансованої допомоги по частковому безробіттю на період карантину наразі становить 102 млн грн. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Крім того, протягом січня-серпня 2020 року до 112 суб’єктів малого підприємництва працевлаштували 214 осіб з компенсацією роботодавцям єдиного соціального внеску. Загальна сума отриманих коштів суб’єктами малого підприємництва становить майже 1,5 млн грн.

Щороку колишні безробітні стають підприємцями. За сприяння Рівненської обласної служби зайнятості у цьому році отримали одноразово виплату допомоги по безробіттю та започаткували власну справу 16 осіб у різних сферах діяльності. А саме у сфері переробки (25%), торгівлі (19%), професійної та наукової діяльності (13%), сільському господарстві і освіті (по 6%).

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень