Робота у ЗСУ: які вакансії та зарплати пропонують українцям

Зарплата, щоправда, не дуже висока

Українці, які мають IT-освіту, пропонують роботу у ЗСУ або Міністерстві оборони України. Серед затребуваних фахівців є як тестувальники, так і розробники програмного забезпечення.

Заробітні плати стартують від 21 000 грн.

Наприклад, у Києві шукають претендента на роль Android team/tech lead. Вакансія передбачає службу в одному з підрозділів спеціального призначення Сил Оборони.

Робота 6 днів на тиждень, зарплата - 40 000 грн.

До Кіберсил ЗСУ шукають Windows Security Expert, в обов'язки якого буде входити: оцінка захищеності інформаційних систем; пошук вразливостей, тестування на проникнення; обмін досвідом та знаннями з командою; підготовка технічних звітів; виконання задач командування.

Претендентам на роботу пропонують навчання за кордоном перед початком роботи і зарплату від 24 000 грн. Робота може бути як до кінця воєнного стану, так і за тимчасовим контрактом.

Для тих, хто хоче працювати в силах підтримки, є вакансія Golang Developer. В обов'язки входить розробка програмних продуктів, які використовуються для виконання завдань Сил Оборони.

Робота у Києві, 6 разів на тиждень.

Кандидатам пропонують заробітну плату від 21 000 гривень.

Джерело: biz.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень