Робіть «Добро на Різдво». Санчата та ліжечко – мрії Євгенія Наум‘юка

Акція «Добро на Різдво» традиційно проводиться Рівненським Палацом дітей та молоді

ПДМ підготував розповідь про Євгенія, який до трьох років ріс звичайним хлопчиком. Більше того, каже мама, він значно випереджав у розвитку своїх однолітків – у  два з половиною роки  гарно розмовляв, знав майже всю абетку, рахував до п’ятнадцяти.

Однак, в одну мить ніби почався зворотній відлік у розвитку. Хлопчик перестав говорити, перестав усім цікавитися. Лікарі поставили діагноз - розумова відсталість та недорозвиток мовлення.

Мама хлопчика каже, коли зателефонували з Палацу дітей та молоді та повідомили, що Євгена обрали для участі у акції «Добро на Різдво», була дуже розчулена. Вперше на її сина звернули увагу і запропонували допомогу. Зазвичай, каже, усі відмовляють, бо він усім заважає на найменшому святі. Але ж Євген теж хоче бути щасливим!

 Мама впевнена, що її син хоче не відрізнятися від інших дітей.

Для Євгенія звичні у його віці речі через хворобу недоступні. Та хлопчику дуже подобається ходити до церкви. Він любить розглядати яскраві картинки в книжках і навіть питає, що там зображено, складає конструктор, дуже любить тварин. А ще йому дуже подобається кататися на санях.

Тому, на Різдво найкращим подарунком для Жені були б санки з рулем і власне ліжко.

Якщо у вас є можливість здійснити бажання Євгена, дзвоніть до координатора проекту Палацу дітей та молоді за номером 098 23 33 549, або ж перераховуйте кошти на придбання подарунка на  рахунок МГО «Сприяння позашкільній освіті», розрахунковий рахунок 26000000006551 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 ЗКПО код ЕДРПОУ 22566386 з  призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Робіть добро на Різдво!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень