Робіть «Добро на Різдво». Назар Переходько мріє про самокат

Акція «Добро на Різдво» традиційно проводиться Рівненським Палацом дітей та молоді

ПДМ підготував розповідь про особливого хлопчика Назара Переходька.

До півтора року він був звичайною дитиною, вмів говорити, грався з однолітками, був веселим і комунікабельним хлопчиком. Нині у 8 років словниковий запас Назара складається всього з трьох слів. Ще десять може тихенько повторити. Замкнений у собі, не розмовляє, ні до чого не проявляє інтересу, з дітками не грається.

 У Назара аутизм.

І хоча на відміну від інших діток-аутистів Назар дуже тихий і спокійний хлопчик, однак, бувають різні моменти, каже мама.

Утім, мама давно набралася терпіння і робить все можливе, аби якось допомогти синові. Для цього сім’я навіть переїхала в місто, аби ближче були лікувальні та навчальні заклади. Зараз Назар відвідує школу «Особлива дитина», вчить букви, цифри, вчиться переписувати.

Хлопчику для занять вдома потрібна парта, за якою б він міг займатися уроками. А ще, каже мама, Назар хоче самокат. Це для нього був би найкращий подарунок на Різдво.

Якщо у вас є можливість здійснити бажання цього особливого хлопчика, дзвоніть до координатора проекту Палацу дітей та молоді за номером 098 23 33 549, або ж перераховуйте кошти на придбання подарунків на рахунок МГО «Сприяння позашкільній освіті», розрахунковий рахунок 26000000006551 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 ЗКПО код ЕДРПОУ 22566386 з  призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Робіть добро на Різдво!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень