Робіть «Добро на Різдво». Допоможіть здійснити мрію Аліні Спасіба

Акція «Добро на Різдво» традиційно проводиться Рівненським Палацом дітей та молоді

ПДМ підготував розповідь про дівчину з такими незвичними іменем та прізвищем - Аліну Спасіба, яка два роки тому втратила тата

Він загинув, захищаючи луганський аеропорт.

Рана у серці дівчинки і її мами була настільки глибокою, що залишатися у рідному Новоград-Волинську вони більше не могли. Все навколо нагадувало про час, коли сім’я була разом і щасливою.

Влітку Аліна з мамою наважилися переїхати у Рівне і почати життя з нового аркуша.

У Рівному мама Аліни Наталя влаштувалася на роботу, Аліна у новій школі знайшла нових друзів. Разом з мамою вони йдуть далі, але вже без того, хто їх любив понад усе.

Аліна активна і творча натура. Вишиває, мріє повернутися до танців, якими в Новограді займалася 9 років поспіль. А поки що, починаючи життя з початку, всерйоз зайнялася легкою атлетикою.

Та для цього їй потрібні кросівки та тепла спортивна жилетка. І ще Аліна хоче отримати на Різдво планшет, який вона  використовувала б замість книжок у школі.

Це найменше, що може зробити Різдво цієї дівчинки яскравішим. Її ж найбільша мрія - щоб закінчилася війна, яка забрала у неї найдорожчого - тата.

Поділіться добром. Зробіть дитині омріяний подарунок на Різдво. Дзвоніть до  координатора проекту Палацу дітей та молодіза номером 098 23 33 549. Або ж перерахуйте кошти на придбання подарунку на рахунок МГО «Сприяння позашкільній освіті», розрахунковий рахунок 26000000006551 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 ЗКПО код ЕДРПОУ 22566386 з  призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Робіть добро на Різдво!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень