Роберт Де Ніро став обличчям модного бренду

73-річний актор зніметься в рекламі одягу, взуття па парфумів знаменитої італійської марки

Навіть солідний вік у модній індустрії, як з'ясовується, не перешкода: 73-річний американський актор Роберт Де Ніро зніметься в рекламі італійського бренду "Ermenegildo Zegna". Він візьме участь в зйомках весняної рекламної кампанії марки.

Навесні в Лос-Анджелесі знімуть відеоролик і зроблять серію фотографій, на яких Роберт де Ніро буде рекламувати бренд разом з актором Макколом Ломбарді. Представляти він буде одяг для найвишуканіших, найелегантніших, і найбільш успішних чоловіків. Повідомляється, що, крім одягу, в рекламі "Ermenegildo Zegna" за участю Де Ніро будуть представлені ​​взуття та серія чоловічих ароматів.

До речі, Де Ніро не вперше буде зніматися в рекламі модного бренду. Актор вже протягом багатьох років працює з "Giorgio Armani". Нагадаємо, що "Ermenegildo Zegna" - італійська компанія, що займається випуском люксового чоловічого одягу, взуття та парфумерії. Була заснована в 1910 році Ерменеджільдо Зенья. Зараз нею керує вже четверте покоління сім'ї Зенья.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень