Різдво в сім'ї президента: Зеленська розповіла, де купуватиме подарунки чоловікові та дітям

Перша леді України поділилася однією з традицій її сім'ї

Як і багато мешканців України, президентська родина готується святкувати Різдво та Новий рік.

В новому інтерв'ю для BBC Олена Зеленська зізналася, що цього року вона та її близькі не зможуть відсвяткувати так, як це робили до війни. Незважаючи на це, перша леді все ж таки хоче реалізувати одну з традицій її сім'ї.

- Я не впевнена, що ми зможемо втілити все, що ми звикли робити на Різдво. Одна традиція сто відсотків буде втілена - це дарувати подарунки один одному і, звичайно, дітям, - поділилася дружина президента.

За словами Олени, зараз це дуже непросте завдання, оскільки вона не може, як раніше, пройтися магазинами, щоб обрати подарунки для чоловіка, сина та доньки. Проте, Зеленська користується послугами інтернет-магазинів, де переглядає запропоновані варіанти та вибирає те, що може сподобатися її близьким. Перша леді також додала, що витрачає на це багато часу.

- Подарунки обов'язково будуть, але як ми їх один одному подаруємо я, на жаль, зараз не можу сказати, - додала Олена.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень