Різанина у кафе на вулиці Відінській. Офіційний коментар поліції (ФОТО/ВІДЕО)

Рівнянин намагався вистрелити у голову своїй дружині. Після невдалої спроби він наніс їй численні удари ножем в область шиї та тулуба

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 30-річна жінка разом із друзями відпочивала у кафе. Близько 22.30 туди ввірвався розлючений, у стані сп’яніння, чоловік. Приставивши до голови пневматичний пістолет, погрожував їй вбивством. Деталі розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Олійник:

Після невдалої спроби вистрелити, чоловік дістав ніж та наніс численні удари по тілу жінки. Розлюченого ревнивця вгамовували відвідувачі закладу, які стали свідками кривавої різанини. Однак з місця події чоловікові вдалося втекти.
Згодом, його затримали на вулиці Соборна, коли він підійшов до патрульних та попросив його вбити за те, що накоїв. Чоловік бився головою об службовий автомобіль. На місце події викликали підмогу та той кинувся тікати, після чого між ним та працівником поліції зав’язалася бійка, у результаті якої патрульний поліції отримав тілесні ушкодження.

31-річного зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні замаху на вбивство за частиною 2 статті 15 частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.
[media=79715]

Дружину госпіталізували у Рівненську центральну міську лікарню. Її життю нічого не загрожує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень