Різанина біля «Блюзу»: 8 молодиків влаштували масову бійку опівночі в центрі (3 ФОТО)

Троє – проти п’яти: один дістав ножа

Колаж наш: наявні ілюстративні елементи (не з місця подій)

Очевидно, що йдеться про бійців так званого «тилового та економічного» фронту. Лиха доля занесла їх учора – вісім чоловік – на перетин вулиць Соборної та 16 липня. Це самий центр м. Рівне і на вулиці була вже глупа ніч – майже 12 година

Як повідомляє поліція,

Учора, 24 червня, о 23:55 до поліції надійшло повідомлення медиків, що працівники «швидкої» надавали допомогу трьом чоловікам із ножовими пораненнями.

Фото поліції з місця подій

Логічно припустити, що суботнього вечора всі всім молодиків, перед тим, як зійтися у кулачному герці, важко десь погарували на перемогу.

Можливо, що в тому самому «Блюзі» чи в інших генделиках того ж штибу. Як стверджує поліція мав місце «раптово виниклий конфлікт»:

Попередньо відомо, що бійка відбулася під час раптово виниклого конфлікту між вісьмома чоловіками. Під час сутички та шарпанини один із них дістав ніж, яким завдав удари молодикам.

 

26-річного рівнянина із проникаючим пораненням грудної клітки госпіталізували. Крім того, у 21-річного жителя села Малинськ діагностували колото-ножове поранення руки, а у його 26-річного односельця — колото-ножове поранення ноги: медичну допомогу їм надали на місці події.

Кров на бруківці: фото Поліції

Можна припустити також, що билися троє проти п’яти. Як сказано в зведенні:

  • За отриманими орієнтуваннями патрульні поліцейські оперативно розшукали трьох рівнян, які можуть бути причетними до інциденту.
  • Слідчі Рівненського РУП розпочали досудове розслідування. Поліцейські встановлюють усі обставини події та інших учасників зокрема.

Вид на вул. 16 липня: фото поліції з місця подій

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень