Рівнянина затримали з нарколабораторією на плечах (ФОТО)

Із колбами, трубками, холодильником та речовинами для виготовлення метамфетаміну він саме збирався сісти у таксі

Правоохоронці отримали оперативну інформацію, що чоловік, який проживає на вулиці Безручка, зберігає обладнання для виготовлення наркотиків, - повідомляє відділ комунікації обласної поліції:

Поліцейські отримали оперативну інформацію, що на вулиці Безручка житель обласного центру зберігає обладнання для виготовлення наркотиків. Напередодні близько 21 години працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області затримали 33-річного рівнянина, який перевозив нарколабораторне обладнання у сумці.

Чоловіка зупинили біля під’їзду за місцем його проживання, коли він сідав у таксі.

Під час огляду в сумці 33-річного рівнянина поліцейські виявили різноманітне обладнання для виготовлення метамфетаміну: колби, трубки, холодильник та речовини. Усе вилучене відправили на експертизу.

За фактом зберігання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зловмиснику загрожує обмеження волі на строк до трьох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: Наркотики
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень