Рівнянин знеструмив кілька вулиць Рівного

Перфоратором

Сьогодні близько 15.15 без електроенергії залишилася низка вулиць обласного центру: Міцкевича, Князя Володимира, частина Соборної, Млинівська. Вже за півгодини фахівці «Рівнеобленерго» перезаживили частину споживачів, деяким рівнянам на відновлення електропостачання довелося очікувати близько години.  Про це пише прес-служба «Рівнеобленерго».

Станом на 17.00 оперивно-виїзні бригади енергетиків працюють над відновленням електропостачання на вулиці Млинівській.

Виявилося, що кабельну лінію пошкодила приватна особа. Мешканець Рівне, вул. Залізняка, 11 у власному господарстві встановлював огорожу і перфоратором пошкодив кабельну мережу, внаслідок чого спрацювала аварійна система.

На щастя, винуватець знеструмлення не постраждав.

«Рівнеобленерго» звертає увагу, що згідно з Правилами охорони електричних мереж, у межах охоронних зон повітряних і кабельних ліній, трансформаторних підстанцій, розподільчих пунктів і пристроїв без письмової згоди енергопідприємств, у віданні яких перебувають ці мережі, а також без присутності їх представника забороняється виконання земляних робіт на глибині понад 0,3 метра.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень