Рівнянин, який задушив молоду жінку на Макарова, просить пом’якшити вирок

Це була вже друга його жертва

Фото ілюстративне

Цей випадок стався у Рівному ще 23 січня 2016 року.

32-річний Олег відпочивав з другом у кафе-барі «Альбіон», де впродовж вечора випивав. Пізніше він познайомився там з потерпілою К., розважатися з якою поїхав вже у «Турбіну». Близько четвертої ранку вони разом вийшли із закладу і пішли у бік поліклініки №3.

Дорогою, посеред поля, п’яний чоловік спробував вступити з жертвою у статевий зв'язок. Через відмову останньої зловмисник наніс їй кілька ударів кулаками в обличчя, після чого задушив.

 

Переконавшись, що жертва вже не подає ознак життя, чоловік ще й викрав її мобільний та гроші.    

Між тим, жертві було 28 років. У неї лишилися двоє дітей. Напівоголене тіло жінки виявила випадкова перехожа, яка гуляла з собакою неподалік.

Архівне фото з місця події

29 листопада 2017 року у Рівненському  міському суді йому оголосили вирок. Чоловіка визнали винним не лише в умисному вбивстві вчиненому повторно, а й у крадіжці. Зловмисника засудили до довічного позбавлення волі.

Пізніше засуджений разом із захисником звернулися до апеляційного суду, аби справу розглянули повторно. Мовляв, під час досудового розслідування правоохоронці допустили певні порушення, тому дії обвинуваченого треба перекваліфікувати в умисне тяжке тілесне ушкодження. Утім, колегія суддів рішення не змінила.

Крім того, суд дійшов висновку, що обвинувачений є особою з підвищеним ступенем небезпечності для суспільства.

Додамо, що у 2006 році чоловіка вже засуджували до 9 років за ґратами за умисне вбивство. Утім, в 2014 році суд звільнив його з місць позбавлення волі достроково.  

За матеріалами Рівненського апеляційного суду

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень