Рівнянин взяв участь в масштабному марафоні

Сергій Гамлюк взяв участь у «Wizz Air Kyiv City Marathon 2016», що є найбільшим київським марафоном

Дистанція марафону склала 42 кілометри 195 метрів. Цю відстань Сергій подолав за 4 години 21 хвилину. Зізнався, цьогоріч результат гірший, ніж торік, майже на годину. Втім, як розповідає, завадили погодні умови.

Цьогоріч в Wizz Air Kyiv City Marathon 2016 взяли участь понад 6 500 людей. Втім, до фінішу дійшло тільки 640. Також Сергій Гамлюк розповів, що серед учасників були і відомі в країні люди, зокрема помітили там Віталія Кличка.

Бігом займається Сергій не професійно – в житті він звичайний підприємець. Розповідає, що хоч і не тренується щодня, все ж дуже любить бігти саме професійні марафони. І одним з найголовніших моментів в них є підтримка людей, що стоять на узбіччі з плакатами.

Все це Сергій Гамлюк розповів в ефірі Радіо Трек в ранковій програмі «Кава з перцем».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень