Рівнянин виступив на захист в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун

Зробив це у відповідь на рішення комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я рекомендувати парламенту прийняти звернення до Кабміну про її відставку

Думкою щодо цього рішення громадський активіст з Рівного Святослав Дубов поділився у соцмережі Фейсбук: 

Sviatoslav Dubov 1 год · Я не експерт у медичній сфері, але постійно бачу, як вся ця шалупень постійно протистоїть реформам Супрун. Я не можу сказати, хороші ці реформи, чи погані. Але точно можу сказати, що до них наша медична сфера і так уже в повній ср..і. Кажу це як (потенційний) пацієнт і як людина, яка ще може дозволити собі таке казати за станом здоров’я.

 

Я ненавиджу наші лікарні і всіляко намагаюся їх оминати, навіть коли необхідно туди піти на лікування чи хоча б обстеження. Розумію, що роблю гірше собі ж, бо надовго здоров’я не вистачить з таким підходом. Але коли я заходжу в наші медичні заклади, то відчуваю, наче я попав у якесь гниле некомфортне до мене середовище. Мені стає зле.

 

Тому для мене наша медична сфера – це наскрізь прогниле середовище, до якого довели, в тому числі, ота вся шалупень, яка проти Супрун.

При цьому Святослав Дубов зауважує, що вище сказані слова не стосуються нормальних достойних фахівців, які якісно і професійно роблять свою роботу, лікуючи людей, і нормально до них ставляться. Бо пішли, перш за все, в цю сферу за покликанням, а не за баблом (примусовими «подяками» від пацієнтів).

Рівнянин таким медикам поспівчував:

І я їм співчуваю, бо вони щоденно працюють у цій гнилій системі і їх менше.

 

Тому я ЗА в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун. Можливо, вона і її команда зможе змінити моє ставлення. І якщо наша шалупень так рішуче їй протистоїть, то переконаний, що робить вона щось правильне. Правильне для людей, а не для медичної мафії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень