Рівнянин вербував жінок у сексуальне рабство

Його «підопічні» мали відправитись до Ізраїлю

34-річний житель Рівного підшукував на території області та вербував молодих жінок з метою їхньої подальшої сексуальної експлуатації за кордоном.

Зокрема у червні 2017 року рівнянин пообіцяв двом молодим жінкам високооплачувану роботу на території Республіки Ізраїль, пов’язану з наданням послуг сексуального характеру, а також фінансову допомогу у виготовленні документів для цієї «подорожі».

Зловмисник знав про відсутність у жінок постійного місця роботи та скрутне матеріальне становище. Увійшовши в довіру та використовуючи уразливий стан жінок, він схилив їх до трудової експлуатації, попередивши, що

половину коштів вони повинні будуть віддавати людям, які забезпечуватимуть їхню «безпеку» на території іншої держави, тим самим втягнувши їх у боргову залежність.

Проте, вивезти жінок за кордон чоловіку не вдалося.

Під час обшуку у помешканні зловмисника правоохоронці виявили та вилучили психотропну речовину (амфетамін) у великій кількості, а також каміння бурштину, набуте злочинним шляхом.

Між іншим, за вчинення вказаних злочинів передбачено найсуворіше покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами прокуратури Рівненщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень