Рівнянин розгадує таємниці стародавніх майя

Ділитиметься враженнями від десятків експедицій до Латинської Америки у Рівненському краєзнавчому музеї

Юрій Полюхович (народився у Костополі) – доктор філософії, співробітник наукового проекту «База даних ієрогліфічної писемності майя» Каліфорнійського університету у Девісі (США) 13 квітня 2017 року о 12:30 у Рівненському краєзнавчому музеї розповість про загадки цивілізації стародавніх майя, які він намагається розгадати. 

Він є членом Європейської асоціації дослідників культури майя, співдиректором проекту з документації написів майя у штатах Кампече, Юкатан, Кінтана-Роо (Мексика), заступником редактора наукового журналу “Glyph Dwellers” (США).

Юрій Полюхович переконаний, що головні відкриття щодо стародавньої цивілізації ще попереду, адже "золота ера" дослідження  майя тільки починається. Дізнайтесь про це, завітавши на зустріч з унікальним дослідником.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень