Рівнянин очолить – Главк «К» СБУ!?

Цьому призначенню влаштовано обструкцію

Фото зі сторінки в "Однокласниках"

Головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ має ще другу назву «Главк «К». Це  серйозна структура. Її керівника можна вважати одним із заступників голови СБУ.

Tак от, начальником Главку «К» може стати – рівнянин!

Рівнянина звати – Павло Демчина. Він 1975 р.н., навчався у рівненських школах №15 та №21. Закінчив Мінське Суворовське училище та Національну Юридичну Академію ім. Ярослава Мудруго. Його батьки й зараз мешкають у Рівному на вул. Кавказькій.
 

Суворівська віньєтка

Технічно кажучи, у можливому призначенні П. Демчини керівником Главку «К» немає чогось аж надто несподіваного,бо вже довший час Демчина обіймає посаду – першого заступника начальника головного управління по боротьбі з організованою злочинністю (ГУЮОЗ) СБУ.

Однак, Демчина став достатньо «скандально» відомим під час затримання Корбана.

Тому про можливе призначення Жемчини керівником Главку «К» написало одразу кілька інтернет видань. При чому статті в них виглядають написаними під копірку.

Типовим прикладом є стаття на сайті ОРД, яка має назву:  Павел Демчина, смотрящий от Кононенко и Яремы станет главой Главка «К»? У ній є й відсилка до справи Корбана:


«Лидер партии “УКРОП” Геннадий Корбан утверждает, что операция в отношении него с привлечением сотрудников СБУ была спланирована Павлом Демчиной — “смотрящим” нардепа от “Блока Петра Порошенко” Игоря Кононенко.

Об этом Корбан написал на своей странице в соцсетиФейсбук, информирует Цензор.НЕТ.

Цензор.НЕТ згадується не спроста, бо цей інтернет ресурс вважають рупором «Народного фронту» Яценюка. Що ж до сайту ОРД, то його завжди вважали інструментом Турчинова – нині соратника Яценюка і теж члена «Народного Фронту».

Щоб зрозуміти весь драматизм колізій того, що зараз відбувається у протистоянні між Порошенком (Президентом) та Урядом (Яценюком), радимо прочитати останню статтю Юлії Мостової на «Дзеркалі Тижня». Стаття називається «За кулісами». У ній вона, зокрема, пише:

«низкий рейтинг Арсения Яценюка критически не соответствует его высокой доле в дивидендах от властных доходов
 

Через Яценюка к экономике подключаются, в первую очередь, Ахметов и Коломойский».

Якщо Коломойський на боці Яценюка, тоді зрозуміло – чому Коломойського мочить Порошенко, заарештовуючи Корбана.

І зрозуміло чому телеканал Коломойського «1+1» мочить Порошенка, але не зачіпає Яценюка.

Інший аналітик сьогодні дає цікаве пояснення демаршу Абромавічуса та його наїзду на Кононека:
 

Vladimir Granovski

Чего не понимает Игорь Кононенко, что он - это ответ Народного Фронта за "публичный расстрел" Николая Мартыненко в угоду наемников от гражданского департамента БПП. Глаз за глаз, кровь за кровь, законы улицы пока никто не отменял. Кононенко прийдется сдать мандат и пойти по одному пути с Мартыненко, держась крепко за руки, точнее - под локоть. Будут топить Мартыненко - хорошо, тогда с ним пойдет на "это" дно и Кононенко. Если Игорь Кононенко не хочет стать "избранной" жертвой, то он должен будет спасти своего контр-коллегу Николая Мартыненко!

p.s. "Связаны одной цепью, связаны одной целью...если есть те, кто приходит к тебе, найдутся и те, кто придет за тобой". Вот так, просто, тупо, бессмысленно, бесперспективно, но честно и точно в цель! Месть удел слабых, но если у слабых большинство, то месть неизбежна!

Усе це ми пишемо для того, щоб пояснити: можливо Павло Демчина і не янгол, але до наїздів на нього з боку рупорів «Народного Фронту» Яценюка треба ставитися критично. Хоча читати їх варто, особливо, коли вони пишуть про рівнян, які мають шанс обійняти чільні посади в Україні.

Тому ще раз даємо вам посилання на статтю в ОРД.

А тут ви можете переглянути сторінку Павла Демчини в «Однокласниках»

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень