Рівнянин напідпитку спустився з 9-го поверху, розбив скло та проник до квартири (ФОТО)

Це побачила сусідка

Сьогодні патрульні затримали чоловіка, який заліз через вікно до чужого помешкання. Виклик про те, що на вулиці Соборній невідома особа проникла у житло надійшов поліцейським зранку. Про це повідомляє Патрульна поліція Рівного на своїй сторінці в ФБ:

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою і заявниця розповіла поліцейським, що близько 7 ранку, перебуваючи у себе на балконі, помітила, як невідомий чоловік спускається з вікна 9 поверху.

Вона помилково вирішила, що це будівельник і попрохала, щоб в таку ранню пору не шумів. Але за декілька хвилин стала свідком того, як чоловік розбиває скло та проникає до сусідської квартири.

Коли правоохоронці зайшли до помешкання, то виявили там 40-річного рівнянина, який перебував у п’яному вигляді.

Пояснити ціль свого візиту до чужої квартири чоловік не зміг, в поясненнях плутався. До затриманого полісмени застосували спецзасіб кайданки та викликали на місце події слідчих для встановлення усіх обставин справи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень