Рівняни зіграють у бейсбол з чемпіонами України

Цієї неділі на стадіоні «Хімік» зійдуться рівненська команда «Вест Сайд» та чемпіон України 2015 року - київська команда «Ангел». За словами представника рівненської команди «Вест Сайд» Євгена Чорногорського, гра матиме класифікацію як «товариська»:

Торік була створена команда з гравців, які раніше колись грали. Це всі 30+. Вони обіграли в Києві, з 7 команд зайняли третє місце, попали у Вищу лігу київську. Товариські ігри між київською командою «Ангел», другого числа (2 жовтня – авт.), вона буде тут,  з рівненською командою відбудеться, і 9-го числа буде матч-відповідь в Києві.

Як каже Євген Чорногорський, якщо ця серія ігор піде по плану, то на наступний рік є у планах створити завершальний осінній турнір, куди будуть входити не лише команди із України, а й з Польщі.

Додамо, що товариська гра між рівненським «Вест Сайдом» та київським «Ангелом» відбудеться цієї неділі на стадіоні «Хімік». Початок о 14-00. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень