Сливки & Оливки. Як виглядає легендарний Spectrum у Рівному зсередини (ФОТО)

Люди вже заселяють перші будинки «Сливовий» та «Оливковий»

Здано першу чергу  житлового комплексу «Спектрум», який у Рівному зводить компанія «Реноме-Євробуд».

Усі хочуть дізнатися, що ж там усередині.

Архітектор проектного бюро «Архіматика» Дмитро Васильєв говорить, що для Рівного цей проект унікальний.

Тут застосоване вперше для міста унікальне планування квартир, де за європейським зразком невелика квартира площею 60 м. кв. має дві спальні. Зараз єдина в місті буде пішохідна зона, закрита від автомобілів, де діти зможуть спокійно гратися і мами не будуть за них хвилюватися. 

Серед нововведень архітектор також відзначає кухні-студії, які плавно переходять у вітальню. Це зручно і звично для європейського ринку житла.

Також охочим купити помешкання, на вибір пропонуються різні види планування, які за бажанням можна корегувати. Про це розповідає генеральний директор групи компаній «РЕНОМЕ» Надія Гладкевич.

В наших будинках 26 типів квартир. Такої різноманітності ніхто ще не практикував. Ми хочемо кожен якоїсь індивідуальності і ми можемо реалізуватися в різному переплануванні.

Надія Гладкевич додає, що 90% квартир вже мають своїх власників. На черзі після «Сливового» та «Оливкового» ще 6 будинків - «Ванільний», «Шафрановий», «М'ятний», «Лляний», «Фіалковий» та «Медовий».

Усі будуть пофарбовані у кольори, що відповідають назві. У «Реноме» впевнені, що таке рішення не тільки матиме привабливий вигляд, але й створить нову тенденцію в житлобудівній сфері України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень