Рівняни здобули для України перемогу на Всесвітніх змаганнях (ФОТО)

Школярі брали участь у World Cool Games у столиці

Минулими вихідними Київ приймав спортивні змагання World Cool Games. Команда рівненських школярів уже вдруге бере участь у таких зустрічах, і минулого року вже здобувала перемогу на змаганнях у Греції.


У змаганнях брали участь вісім команд школярів віком від 13 до 17 років. Це представники 7 країн світу: Азербайджан, Грузію, Казахстан, Китай, Молдову, Хорватію, Україну та місто Київ.

Власне команду яка представляла Україну представляла команда Рівненського НВК «Колегіум».

Змагання проходили у два етапи – групового раунду та плей-офф. Крім змагань на школярів чекала і насичена культурно-розважальна програма. Впродовж усього перебування в Україні школярі ходили на екскурсії, проводили цікаві презентації своїх країн, позмагалися у лазертазі, а також спробували свої сили на скеледромі та у стрибках на батуті.

У підсумку переможцем стала збірна України, друге місце за Китаєм, два третіх поділили між собою Хорватія і місто Київ. Далі йдуть Казахстан, Молдова, Грузія й Азербайджан.

Збірну України представляли: Дишкант Олександр, Дмитрук Євгеній, Цегельник Тетяна, Никитюк Станіслав, Дячук Софія, Солодчук Анатолій, Карачун Вікторія, Дзюра Роман та керівник − вчитель фізичної культури Олег Левенець.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень