Рівняни, які застрягли в Анталії, вночі повернулися додому

Вони були серед півтисячі українських туристів

Напередодні в Анталії в аеропорту застрягли 543 туристи. Про це виданню «Українська правда» повідомив представник департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич. Серед туристів були й рівняни. Уночі вони всі повернулися до України:

Києва, Вінниці, Рівного.

15-годинна затримка виникла через суперечку туроператора Join Up та авіаперевізника (цього разу не «Bravo»), повідомив Василь Кирилич. Тож в Туреччині в аеропорту затримали чотири рейси, якими повинні були повернутися 543 українських туристи. Join Up продовжив за власний рахунок перебування українських туристів у готелях, оплатив їжу та напої.

Директор рівненського аеропорту Ігор Насинюк запевняє, що на нашому летовищі таких затримок не виникає. Щочетверга туристи літають за графіком. Рівняни, які були серед туристів, вилітали з Києва. Сьогодні зранку черговий рейс з відпочивальниками перевізника "Анда" приземлився на злітній смузі у Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень