«Нас змушують мовчати», - рівняни вимагали у поліції та судів працювати чесно (ФОТО)

Громадські організації прийшли зі свідками нібито злочинів міліціонерів та поліцейських

Рівняни сьогодні намагались змусити поліцію, суд та прокуратуру почати працювати чесно. З цією метою вони прийшли пікетувати стіни головного управління нацполіції області, що розташоване по вулиці Хвильового.

Перед входом зібралися представники громадських організацій та жителі міста. Вони звинувачують поліцію в бездіяльності та підтримці злочинної влади.

Заступник голови громадської координаційної ради Рівненської області Любов Українчук каже, що до них за два роки роботи надійшло понад 50 заяв про злочинну діяльність міліції та теперішньої поліції.

Громадські активісти мають мовчати, адже кожного із нас застерігають, що якщо ми будемо втручатися в ті чи інші корумповані схеми, то будемо покарані саме ми, а не злочинці. 

 

Людина, яка була свідком у справі по розкраданню лісу - до нього зателефонував слідчий. Він наполіг, щоб чоловік повторно приїхав та дав покази проти свого керівництва по розкраданню лісу,

 

а через декілька днів цього свідка вже не було в живих. 

Людям дали можливість висловити свою думку з приводу роботи поліцейських. Своє слово сказали й автори заяв до громадської координаційної ради. Жертви нібито злочинних дій правоохоронців розповіли про деталі злочинів.

Пізніше, активісти передали начальнику ГУНП Рівненської області листа із усіма питаннями, які є у них до «копів». Начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський каже, що ці питання розглянуть і в найкоротші строки намагатимуться їх вирішити. Активісти ж продовжили свій пікет вже біля міського суду та прокуратури Рівненської області.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень