Рівняни цими вихідними нароблять галасу у Львові

Про НК «Верес» знатимуть усі

Фани «Вереса» влаштують автопробіг у Львові, аби привернути увагу до матчу «Вереса» проти донецького «Олімпіка». Як розповів нам віце-президент клубу «Верес» Андрій Біланчук, автоколона вболівальників попрямує у Львові з залізничного вокзалу до стадіону.

Найбільша родзинка - це буде автопробіг перед матчем «Верес» - «Олімпік». Цей автопробіг роблять для того, щоб привернути увагу до народного клубу, для популяризації рівненського футболу та здорового способу життя. Вболівальники рівненські будуть виїжджати з залізничного вокзалу, а колона компанії «Авто Плюс» буде виїжджати з іншого місця. Разом вони зустрінуться біля «Кінг Кросу» (ред. - Львів) і попрямують на стадіон. Ця гра важлива, цікава буде, тож, думаю, буде багато вболівальників їхати, - каже Андрій Біланчук.

Колона автомобілів буде прикрашена червоно-чорними прапорами «Вереса», вболівальники вигукуватимуть футбольні гасла, аби підбадьорити як інших фанів, так і гравців клубу.

Гра «Верес» - «Олімпік» відбудеться у неділю, 29 жовтня, на стадіоні «Львів Арена». З Рівного у неділю до Львова відправлятиметься «червоно-чорний експрес».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень