Рівняни почали гірше платити за тепло

Проте до Великодня опалення у багатоповерхівках не вимикатимуть

Зупиняти опалювальний сезон до Великодня у Рівному не будуть. Тепловики ретельно відстежують прогнози погоди, але поки передумов для відключення тепла у Рівному немає, говорить директор «Рівнетеплоенерго» Степан Коропецький:

За прогнозами ми бачимо підвищення температури, а потім знову зниження. Тобто ми слідкуємо за температурою, і коли температура буде три доби поспіль більше 8 градусів тепла (середньодобова), тоді будемо готувати розпорядження на підпис міському голові. Поки що я не бачу, щоб до свят була можливість зупинити опалювальний сезон.

Та значно більше нині тепловики переймаються питанням боргів населення за оплату уже спожитих послуг з опалення та гарячу воду.

За словами Степана Коропецького, з січні і у лютому рівень оплати населенням значно зменшився, і оплачує населення навіть гірше, ніж було рік тому. 

Борги населення на сьогодні складають вже більше 100 мільйонів гривень. Крім того, за січень та лютий з 93 мільйонів гривень які за субсидії має відшкодувати держава, повернули Рівному тільки 9 мільйонів.  

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень