Рівняни сплатили на 9 мільйонів більше податку

Понад 52 мільйони гривень перерахували «єдинники» Рівного у місцеву скарбницю

На початок жовтня 2015 року в ДПІ у м. Рівному на обліку перебувало 9500 юридичних осіб та 14303 підприємців. Майже 44% від загальної кількості тих, що перебуває на обліку в інспекції, обрали для себе спрощену систему оподаткування. З початку року ними забезпечено надходження до місцевого бюджету в сумі 52,2 мільйони гривень, що на 8,8 мільйонів гривень більше аналогічного періоду минулого року. Зокрема, юридичними особами сплачено13,8 мільйонів гривень, а фізичними – 38,4 мільйонів гривень.

Таке зростання надходжень обумовлене не лише законодавчими змінами, які розширили можливості підприємців та спростили перехід на сплату єдиного податку, а й підвищенням рівня культури, соціальної відповідальності бізнесу.

Податківці нагадують суб’єктам господарювання, які є платниками єдиного податку, що наразі чинні нові форми книги обліку доходів і книги обліку доходів і витрат та порядки їх ведення, а також нові форми податкових декларацій платника єдиного податку (накази Міністерства фінансів України від 19 червня 2015 року №579, №578).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень