Мешканці Рівного скаржаться на недотримання графіків водіями маршруток

Зокрема нарікають на погану роботу у вихідні

Скарги стосуються маршрутів №№33, 38, 41, 47-А, 63, 66, 67.

Про недотримання графіків руху мешканці Рівного пишуть у соцмережі Фейсбук:

Ruslana Yefimets У неділю, 19 лютого, о 8 год 20хв прийшла на зупинку біля обласної лікарні, мала їхати в сторону Північного. Чекала маршрутку №41 до 9 год 10 хв. Дякую знайомим: підвезли. Бо не знаю, певно, ще чекала б досі.То поясніть мені, будь ласка, обов'язків перевізники перед нами не мають, а права підвищувати плату за проїзд мають, мотивуючи підвищенням вартості паливно-мастильних матеріалів та запасних частин.А для чого їм паливо і запчастини, якщо вони не працюють???????
От мені ще цікаво, а що було б, якби я не прийшла на 8 год на роботу?

Ірина Рембовська а я дізналася, що в суботу та неділю 66-ий маршрут працюють тільки до 17-ої год або взагалі не виходять на роботу....

Татьяна Яцута а ще є такий маршрут №67: без графіку, без зобов'язань, без відповідальності

Оленка Українка А є ще такий №63- примара: щоб його побачити, то треба постаратися... а №66 у вихідні - це нонсенс

Олександр Грищенко 19 лютого на Боярці бачив дві маршрутки №66 з інтервалом у 15 хв, мабуть, це були останні за день (10-00)

Илья Тыщук Була така ситуація, що чекав на Боярці маршрутку № 47-А 45хв. За ці 45 хв проїхало чотири маршрутки №47...На моє питання цьому водію, чому така ситуація, та який у них інтервал, він просто мовчав! Так само і не надав інформацію, як зв«язатись з його безпосереднім »хазяїном"...просто мовчав...коли я в нього запитав: - Ти що контужений?! Водій відповів: ШОО?? І все на тому....якась така була історія
p.s.походу точно контужений :)

Інна Козакевич А я 19 лютого прочекала маршрутку №41 з 8.40 до 9.21. Так і не було, пішла на автовокзал. І так - кожні вихідні. Може, нехай вони скажуть людям, що маршрутка №41 у вихідні не їздить.

Lana Krasushina Маршрутку №38 19 лютого вранці чекали 40 хвилин!

Dmitry Lazariev Это ты ещё 33-ей не ездила)) 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень