Рівняни поплатилися сотнями тисяч гривень, бо незаконно отримували субсидії

Гроші довелося повернути

Рівненське управління праці та соцзахисту населення у 2020 році переплатило рівнянам субсидій на понад 300 тисяч гривень.

Йдеться про громадян, які не вказали придбане дороге майно у деклараціях.

Держаудитслужба виявила документи з порушеннями та субсидіантів оштрафували, говорить начальниця відділу призначення житлових субсидій Тетяна Горбатюк:

До 50 домогосподарств, яким були накладені штрафні санкції. Вони повертали кошти, на які не мали права. На сьогодні уже фактично усі кошти повернуті. Є такі, які писали відстрочку, тому що суми були досить великі.

Частині порушників субсидію перерахували і вони далі продовжують отримувати допомогу.

Однак є громадяни, яким виплату припинили, каже Тетяна Горбатюк. Аби податися на субсидію знову, має минути рік після покупки та закінчитися опалювальний сезон.

До слова, рівняни, які придбали дороге майно за понад 50 тисяч гривень, можуть подати заяву до комісії, яка й вирішить чи потребують вони допомоги.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень