Які «стосунки» у рівнян із «Кіборгами»?

Кажуть, що цікавість до фільму про захисників аеропорту більша, аніж до першого українського комедійного фільму

Найкасовіша українська стрічка «Кіборги» зацікавила рівнян та мешканців області, хоча аншлагу на прем’єрному показі не було.

7 грудня цей фільм прийшло подивитися близько двохсот людей, хоча у Кінопалаці таку кількість глядачів вважають успіхом.

«Кіборги» перевершили за популярністю фільм-фентезі «Сторожова вежа» та першу українську комедію «Дзідзьо», говорить представник рівненського Кінопалацу «Україна» Юрій Кориневський:

Про це розповів представник рівненського Кінопалацу «Україна» Юрій Кориневський:

У перший день показу «Кіборгів» зал був наполовину заповнений. Це на ходовий сеанс, тобто на 19 годину, прийшло стільки людей.

 

Зал великий, десь 370 людей вміщає. Півзалу – це гарний показник.

 

Найкасовішим українським фільмом все ж поки вважається «Дзідзьо», принаймні у Рівному ця комедія буда дуже популярною. Але можна сказати, що «Кіборги» вже наздоганяють. Певне, вони зберуть добру касу.

За словами Юрія Кориневського, показувати фільм «Кіборги» у кінопалаці «Україна» планують до 20 грудня.

Втім, якщо на цю стрічку буде попит, то покази продовжать.

Вартість квитків коливається від 40 до 80 гривень. До речі, за задумом режисерів та продюсерів  кожні 5 гривень з придбаного глядачами квитка мають переказувати родинам загиблих у Донецькому аеропорту.

Нагадаємо, голова Держагенції з питань кіно Пилип Іллєнко раніше заявляв, що стрічка встановила новий рекорд за касовими зборами серед фільмів українського виробництва.

Як відомо, «Кіборги» присвячені військовим, які захищали Донецький аеропорт.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень